Ce face un designer vestimentar? 

admin
admin Design 2 Min de Citit
2 Min de Citit

Designeri vestimentari sunt impartiti in functie de domeniul de interes in care activeaza. Fie ca ai o pasiune pentru mass-market, ready-to-wear sau haute couture, ai nevoie de o introducere in moda pentru a intelege bazele designului si a industrie modei. Un designer vestimentar proiecteaza si creeaza articole de imbracaminte si, daca acesta nu are cursuri de specialitate si in alte domenii precum croitorie sau construire a tiparelor, are nevoie de o echipa cu care sa colaboreze. Industria modei este o afacere internationala in care se fac investitii de miliarde de euro. Astfel ca ai o vasta dezvoltare in ceea ce priveste sectoarele in care poti activa, de la designul traditional pana la designul accesoriilor. Cursurile de design vestimentar sunt dedicate oricaror persoane interesate de dezvoltarea carierei dupa terminarea studiilor in acest domeniu.

Multi oameni s-au intrebat care sunt domeniile de viitor, insa in realitate, nimeni nu stie ce alte domenii de activitate vor mai aparea in viitor. Ceea ce este cert este faptul ca designul vestimentar exista de foarte mult timp si inca este cautat in diferite sectoare de activitate. Hainele sunt si vor fi intodeauna o necesitate, ceea ce inseamna ca pasiunea ta va fi rasplatita in functie de cat de mult alegi sa investesti in tine si cat de pasionat esti de moda si fashion. Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate pentru care se fac inscrieri constant. Te poti inscrie acum daca vrei sa ai parte de o experienta unica alaturi de cei mai buni formatori din domeniu.

Esti pregatit sa faci o schimbare in cariera? Daca designul vestimentar este domeniul potrivit pentru tine, alege unul din cursurile noastre si pregateste-te pentru un viitor mai bun alaturi de cei mai pregatiti formatori din domeniu. Perfectioneaza-ti abilitatile si ia decizile potrivite pentru a te dezvolta in domeniu favorit.

Partajați acest Articol