Moda pentru femei primăvară-vară 2023

admin
admin Tendinte 3 Min de Citit
3 Min de Citit

Rochii Decupate

Decupajele au fost un must în 2022 și, surpriză, nu pleacă nicăieri. Mai degrabă decât decupajele tradiționale la baza trunchiului cu care poate ești deja obișnuită, așteaptă-te să vezi decupaje pe partea laterală a cadrului, sub sân și cutia toracică sau pe o parte a corpului.

Pantaloni cargo

Moda Y2K s-a întors! În urmă cu cinci ani, poate nu te-ai fi așteptat ca pantalonii cargo să fie una dintre cele mai mari tendințe în moda pentru femei (primăvară-vară 2023). Cu toate acestea, iată că viața bate filmul, cum spun unii cârcotași.

Alb cu alb cu alb

Ce este mai elegant decât o ținută albă? Poate una complet neagră, însă dacă vorbim de moda pentru femei (primăvară-vară 2023) accentul este pe deschis și luminos.

Accesorii Neon

Nuanțele mai strălucitoare decât soarele au fost o bună vreme de timp demodate. Cine mai arunca banii pe culori țipătoare, când marii influenceri ai lumii promovau doar culorile neutre. Anul 2023 aduce însă culorile neon în prim plan. Deși nu vom vedea atât de multe articole de îmbrăcăminte în aceste nuanțe vor fi cu siguranță multe accesorii. Gândește-te la încălțăminte, genți, ochelari de soare și bijuterii.

Balerini

De la începutul anilor 2000 până în prezent, balerinii au adunat multă controversă în jurul lor. Adică sunt un stil pe care îl poți iubi din tot sufletul sau din contră, să-l urăști. Nu prea a existat cale de mijloc. Indiferent de opinii, tendința este aici pentru sezonul primăvară-vară 2023 și poate fi purtată în multe feluri. De exemplu cu o fustă maxi care îți lovește glezna cu un cardigan înfășurat sau o cămașă cu mâneci lungi. Nuanțele palide precum alb, roz, crem și albastru baby sunt perfecte pentru această tendință.

Tricoturi multicolore

Pe măsură ce temperaturile cresc, natural mergem către in și bumbac ca materiale predominante în garderoba noastră. Asta este foarte bine, însă nu trebuie să ne limităm acolo. Poate te surprinde, dar lâna nu este doar un material exclusiv pentru sezonul rece.

Partajați acest Articol