Culoarea de păr care face furori în 2023

admin
admin Tendinte 3 Min de Citit
3 Min de Citit

Dacă anul 2022 a fost unul al nuanțelor naturale, potolite, cât mai apropiate de culoarea naturală a părului, 2023 vine cu trenduri mult mai îndrăznețe. Dacă te gândești să faci o schimbare de look originală anul acesta, ai de unde alege! Hair-styliștii au anunțat ce se poartă în materie de tunsori și culori de păr în acest an, iar tendințele sunt mai originale ca niciodată.

În 2023 vor fi la modă culorile îndrăznețe de păr și coafurile statement. Desigur că, atunci când faci o schimbare de look, trebuie să ții cont de ce ți se potrivește. Alege o tunsoare care să îți încadreze bine fața și o culoare de păr care să se potrivească pielii și trăsăturilor tale.

Se poartă în continuare balayage-ul, fiind o alegere cu care nu ai cum să dai greș. Pentru un rezultat mai îndrăzneț, alege un reverse balayage. Această tehnică de a vopsi părul presupune aplicarea unei nuanțe mai deschise la rădăcină, până la jumătatea părului. Vârfurile vor fi vopsite cu o culoare mai închisă.

Culoarea de păr care face furori în 2023
Experții în îngrijirea părului susțin la unison că nuanțele arămii vor face furori anul acesta. Culoarea cuprului va fi vedeta atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald, fiind o nuanță ușor de asortat și care se potrivește multor femei. Este o combinație între roșcat și blond, cu reflexii luminoase și accente strălucitoare, potrivită pentru orice lungime de păr.

Culorile extreme, blond și brunet, se află și ele în topul preferințelor hair-styliștilor. Blondul auriu, blondul cenușiu, blondul-miere, blondul-căpșună, blondul perlat sau blondul platinat rămân în tendințe și în 2023. În funcție de preferințe și de subtonul pielii, este imposibil să nu găsești o nuanță de blond care să ți se potrivească, spun specialiștii.

Și brunetul rămâne o alegere clasică, dar la modă anul acesta. Se poartă negrul intens, strălucitor, așa-numitul brunet lichid. Este o culoare care atrage atenția li reflectă lumina într-un mod foarte frumos. Părul strălucește atât în lumină naturală, cât și în lumină artificială, iar dacă ești adepta nuanțelor de păr închise, trebuie să îl încerci.

Partajați acest Articol