Ce palarii dama se poarta in primavara 2023

admin
admin Fashion 4 Min de Citit
4 Min de Citit

Exista accesorii care merg dincolo de tendintele modei, accesorii clasice care supravietuiesc diferitelor generatii si elemente care aduc contraste fascinante. Acesta este cazul palariilor. Acest accesoriu a fost intotdeauna un simbol al distinctiei, al clasei si al modernitatii. In zilele noastre inca este asa. Doamnele care poarta palarii, emana personalitate si eleganta. In acest articole vei afla care sunt tendintele in materie de palarii dama in aceasta primavara.

Primavara este anotimpul in care vremea este imprevizibila, asadar sa investesti in palarii dama potrivite atat pentru vremea cu soare, cat si pentru cea cu nori si vant este solutia ideala. In plus, palariile sunt excelente si atunci cand ai o zi in care parul nu arata in cea mai buna forma si vrei sa maschezi cumva asta. Asadar, iata ce palarii sa adaugi in colectia ta in aceasta primavara:

Palaria Fedora

Aceasta palarie foarte feminina numita Fedora este, de asemenea, cunoscuta sub numele de Borsalino sau Bogart in onoarea creatorului sau Giusepe Borsalino, este cea mai faimoasa creatie nascuta in Italia.

Fedora este o palarie pe care o poti purta pe toata perioada anului. In plus, este potrivita cu stilul boem, urban si hippie. Desi, combinata corect, ar arata bine cu orice aspect.

Cand porti palarii Fedora, ai o varietate de stiluri pentru care poti opta, de la feminin la urban. Din moment ce palariile Fedora sunt versatile, poti crea, de asemenea, diferite tinute cu ele. Simte-te libere sa porti o Fedora atat cu imbracaminte formala, ca un costum, cat si cu o tinuta casual, cum ar fi blugi.

Bereta frantuzeasca

Bereta este o palarie rotunda, plata si fara boruri. Este de origine franceza si a fost folosita in mod traditional ca parte a uniformelor militare. Acest tip de palarie a devenit un stereotip al societatii franceze. Un accesoriu chic, asociat cu lumea artei si culturii. Este considerata „palaria boemilor”. Exista modele de berete realizate din piele, tricot, pasla, lana … si gama de culori este, de asemenea, infinita.

Bereta face parte din categoria de palarii dama potrivite pentru sezonul de primavara, cand vreme este inca racoroasa. Sunt cea mai buna si simpla modalitate prin care poti adauga o nota de chic parizian aspectului tau zilnic.

Palarii de soare

Palariile de soare devin un must-have pe masura ce trecem de mijlocul primaverii. Acesta este de obicei momentul in care soarele devine mai puternic, incep vacantele pe plaja sau in care incepem sa petrecem tot mai mult timp pe langa piscina. Aceste palarii dama sunt perfecte pentru a ne proteja de razele soarelui datorita borurilor largi. De altfel, se potrivesc perfect cu rochiile vaporoase si dragute pe care le purtam in sezonul de primavara.

Desigur, palariile de soare sunt perfecte si pentru plimbarile din timpul liber. Se potrivesc perfect cu ochelarii de soare preferati, fie ei model aviator, cat eyes sau wayfarer. De luat in considerare ar fi si aspectul floppy si supradimensionat, care este purtat de fashioniste.

Cunoscand tipurile de palarii care se poarta primavara, iti va permite sa realizezi o tinuta moderna si originala. Oricare ar fi ocazia, le poti purta in functie de moment. Nu ai inca una? Alege din varietatea de modele de la Pami.ro.

Partajați acest Articol