Cum sa iti maresti nivelul de energie dupa amiaza

Cateodata apare asa-numita moleseala de dupa amiaza, este momentul in care va simtiti obosit si letargic si va este greu sa fiti atent si concentrat. Exista multe cai prin care va puteti ajuta sa va simtiti mai proaspat si mai revigorat.

admin
admin Diverse Lifestyle 3 Min de Citit
3 Min de Citit

Cateodata apare asa-numita moleseala de dupa amiaza, este momentul in care va simtiti obosit si letargic si va este greu sa fiti atent si concentrat. Exista multe cai prin care va puteti ajuta sa va simtiti mai proaspat si mai revigorat.

Contents

Pasi

Duceti-va la plimbare sau faceti orice fel de activitate in timpul pauzei de pranz. Chiar si o plimbare de 15 minute va poate mari nivelul de energie.

Beti mai multa apa. Deshidratarea poate duce la o asemenea senzatie.Alegeti mancarurile cu grija. Mancarea bogata in grasimi sau carbohidrati va pot face sa va simtiti obosit.

Luati o gustare dupa-amiaza. Glicemia scazuta poate contribui la un nivel scazut al energiei si la dificultati in concentrare. Alegeti o gustare ce nu este prea bogata in zahar.

Dormiti un pic. Un somn de 15-20 de minute poate fi foarte indicat.Mergeti afara. Cateva minute de aer curat si lumina naturala pot face minuni.

Pulverizati un parfum folosit pentru aromaterapie in camera sau pe fata. Exista multe tipuri de spray-uri cu diferite arome care miros si se simt revigorante.

Examinati asezarea lucrurilor in camera. Princiipile feng shui va pot ajuta sa va organizati spatiul, sa va imbunatateasca starea de spirit atunci cand sunteti in birou.

Primiti un masaj cat stati jos. 10-15 minute de masaj pot ajuta la stimularea circulatiei sangelui, eliberarea tensiunii si reconcentrarea energiei.

Mancati sau beti ceva ce contine cofeina. Cofeina este cunoscuta drept un energizant ce se gaseste in cola, cafea, ciocolata, bomboane.

Sfaturi

Trebuie sa stiti ce se potriveste la locul dvs de munca. Culoarea transparenta a urinei sau de un galben deschis arata ca sunteti bine hidratat. Folositi cofeina si zaharul cu grija. Un somn bun noaptea poate ajuta la indepartarea oboselii de dupa amiaza.

Atentie, intotdeauna consultati-va cu medicul dvs inainte de a incerca orice produse naturiste sau orice medicamente. Cofeina este un stimulent si ar trebui sa fie folosit cu grija. Este de asemenea diuretic, insemnand ca duce la cresterea cantitatii de urina pe care o produceti, ce poate duce la deshidratare.

Partajați acest Articol